Aardappel-pastinaakpureeVerwarm de oven voor op 190 °C. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de pastinaken en aardappels in gelijke stukken en kook ze in circa 15 minuten gaar. Giet de aardappels en pastinaken af en stoom ze droog. Verwarm de boter met de melk. Pureer de aardappels en pastinaken met de pureestamper en maak de puree smeuïg met de melk. Pluk en hak de peterselie fijn en roer de helft door de puree. Breng de puree op smaak met nootmuskaat, een beetje zout en versgemalen peper. Engelse vispasteiStrooi de bloem op een bordje. Dep de kabeljauw droog met keukenpapier, snijd de vis in gelijke stukken en wentel door de bloem. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis in circa 4 minuten goudbruin en gaar. Leg de vis in een ingevette ovenschaal en verdeel de puree over de vis. Rasp de cheddar erover en bak de vispastei circa 15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten en bruin is. Garneer het gerecht met de resterende peterselie.