Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Simpele viscurryPel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringetjes. Pluk de koriander en snijd de stelen fijn. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in repen. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de ui, paprika’s, knoflook, rode peper en kurkuma circa 2 minuten. Schenk de kokosmelk en het water erbij, voeg het bouillonblokje en de korianderstelen toe en breng het geheel aan de kook. Laat circa 5 minuten koken. Snijd de vis in grove stukken en voeg de vis toe aan de pan. Kook circa 5 minuten mee. Breng de curry op smaak met rasp van de citroenschil en een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de geraspte citroen in vieren. Serveren Verdeel de rijst en de curry over borden. Strooi de blaadjes koriander erover en serveer met een partje citroen.