Snijbonenstamppot met cashewnoten

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

SnijbonenstamppotBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken. Kook de aardappels in de pan met water in circa 15 minuten gaar. Giet de aardappels af en stoom ze droog. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Snijd de snijbonen in dunne, schuine reepjes. Kook ze in circa 3 minuten beetgaar. Giet de bonen af en laat ze uitwasemen. Verwarm de melk. Pureer de aardappels met een pureestamper en maak smeuïg met de melk. Roer de snijbonen door de puree en breng op smaak met nootmuskaat en een beetje zout en versgemalen peper. Rooster de cashewnoten circa 5 minuten op middelhoog vuur. Saucijzen in tomatenjusVerhit een scheut olie in een koekenpan en bak de saucijsjes op middelhoog vuur in circa 8 minuten gaar. Voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee. Halveer de cherrytomaten.Voeg de cherrytomaten en de boter toe, zet het vuur laag en laat nog circa 3 minuten pruttelen.  Voeg het water toe en roer goed door. ServerenSchep de stamppot in het midden van borden. Maak een kuiltje in het midden. Leg de saucijsjes er naast en schep de jus in het kuitje. Strooi de cashewnoten over het gerecht.

Snijbonenstamppot met cashewnoten is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Snijbonenstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snijbonenstamppot met witte bonen en vispakketjes
30 min-
Bekijk recept
Snijbonenstamppot
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blote billetjes in het gras (snijbonenstamppot)
Bekijk recept