Gnocchi met boerenachterhamBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Snijd de houtachtige uiteindes van de asperges en snijd de asperges in gelijke, schuine stukken. Kook de asperges in circa 4 minuten beetgaar. Giet de asperges af. Snijd de ham in blokjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de cherrytomaten. Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verhit een scheut olie in een (hapjes)pan en fruit de knoflook circa 2 minuten. Voeg de tomaten, ham en de gnocchi toe en bak circa 5 minuten mee. Roer de pesto erdoor en breng op smaak met versgemalen peper. Schaaf de Parmezaanse kaas met de dunschiller in lange dunne repen. RucolasaladePel en snijd de ui in dunne ringen. Meng in een kom de ui, rucola en een scheutje olijfolie extra vierge. Breng de salade op smaak met een beetje zout en peper. ServerenVerdeel de gnocchi met boerenachterham en de rucolasalade over borden en strooi de Parmezaanse kaas erover.
Gnocchi met boerenachterham is een recept van 24Kitchen