Piedeeg Maak een kuiltje in de bloem en meng in het kuiltje de oregano, boter, water, ei en een snufje zout met elkaar. Kneed beetje bij beetje de bloem erdoor en kneed tot een soepel deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat het circa 30 minuten rusten in de koelkast. Vulling Schil en snijd de aardappels in grove blokjes. Snijd de maïs in stukken van 3 centimeter Breng het water met het bier aan de kook. Kook de aardappels en maïs in de pan circa 10 minuten tot ze gaar zijn. Laat ze uitlekken en afkoelen. Verwarm de oven voor op 170 ºC. Snijd de bleekselderij en de groene paprika in stukjes van circa 1 centimeter breed. Pel en snijd de ui in grove stukken. Snijd de chorizo in plakjes. Meng de aardappels met de maïs, bleekselderij, paprika, ui, chorizo en de gamba’s. Verdeel de vulling over de bodem. Meng de room met de eidooiers, de cajunkruiden en schenk over de vulling. Rol het deeg uit tot een dikte van 5 millimeter. Snijd een dunne rand van het deeg en druk tegen de rand van de schaal. Bedek de vulling met het deeg, snijd het teveel aan deeg van de rand. Bestrijk de bovenkant van de pie met het mengsel van eidooier en room. Snijd het deeg op enkele plaatsen in zodat de stoom kan ontsnappen. Bestrijk het deeg met het mengsel van eidooier en room. Bak de taart in 50 minuten goudbruin en gaar