Verwarm de oven voor op 180 ºC. Pel en snipper de ui. Meng het ei met het gehakt, ui, paneermeel en de bruine suiker en vorm gelijke burgers van het gehaktmengsel. Verhit een scheut olie in een pan en bak de hamburgers om en om in circa 8 minuten gaar. Leg de plakken spek op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak het spek in de oven in circa 8 minuten goudbruin en krokant. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de eieren om en om in circa 8 minuten gaar. Breng de eieren op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de eieren in vier gelijke stukken. Snijd de komkommers in schuine dunne plakken. Snijd de tomaten in plakken. Halveer de plakken. Snijd de onderkant van de little gem en maak de bladeren los. Snijd de little gem in repen. Schil en snijd de rode biet met een dunschiller in plakjes . Meng in een kom de komkommer, tomaten, little gem en de rode biet. Snijd de broodjes open. Verdeel de hamburgers, spek, eieren, komkommer, tomaten, little gem, rode biet en de tomatenketchup over de broodjes. Serveer de broodjes.
Australian Workerburger is een recept van 24Kitchen