VisDep de kabeljauw droog met keukenpapier en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de kabeljauw in blokjes. Strooi de bloem op een bordje. Kluts het ei in een kommetje. Strooi het paneermeel of de panko op een ander bordje. Wentel de kabeljauw door de bloem en klop de overtollige bloem eraf. Wentel de kabeljauw vervolgens door het ei en daarna door het paneermeel of de panko. Verhit een ruime scheut olie in een pan en bak de kabeljauw in circa 6 minuten om en om goudbruin en krokant. Laat de kabeljauw uitlekken op een bordje met keukenpapier. Tortilla’s voorbereidenVerwarm de grillpan voor. Bestrijk de tortilla’s met olie. Gril de tortilla’s om en om in circa 4 minuten krokant. Snijd de tomaten in blokjes. Halveer de komkommer in de lengte en snijd de komkommer in halve plakjes. Snijd de radijsjes in vieren. Snijd de krop ijsbergsla in de lengte in vieren en daarna in reepjes. DillesausSnijd de dille fijn. Halveer de limoen. Meng in een kommetje de yoghurt, dille en het sap van de limoen. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.