Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de Madame Jeanette in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de Madam Jeanette fijn. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui, knoflook, Madame Jeanette, garam masala en kerriepoeder circa 2 minuten. Schil en snijd de zoete aardappels in gelijke stukken. Voeg de kipbraadsticks en de zoete aardappels toe en bak circa 5 minuten mee. Schenk het water erbij en voeg het bouillonblokje toe. Breng aan de kook en laat circa 15 minuten op middelhoog vuur met een deksel op de pan koken. Snijd de paksoi in repen. Snijd de uiteindes van de sperziebonen en halveer de bonen. Voeg de sperziebonen en de paksoi toe aan de pan met kipbraadsticks en laat nog circa 5 minuten doorgaren. Roer de maïzena aan met een scheutje water en meng al roerende door de stofoe botoe. Kook circa 1 minuut door en breng op smaak met versgemalen peper.
Stofoe botoe paksoi (gestoofde kipbraadsticks met paksoi) is een recept van 24Kitchen