Deeg Maak een kuiltje in de bloem en meng daarin de rest van de ingrediënten voor het deeg. Meng beetje bij beetje de bloem erdoor en kneed tot een soepel deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat het circa 30 minuten rusten in de koelkast. Hazelnootfrangipane Maal de hazelnoten met de suiker, boter en de eieren met een mixer tot een gladde massa. Volle kersentaart Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rol het deeg uit tot 3 millimeter dik en bekleed een ingevette taartvorm of niet ingevette pie-schaal ermee. Snijd het deeg van de randen en prik de bodem in met een vork. Kneed de resten deeg bij elkaar en houdt apart. Verdeel de hazelnootfrangipane over de bodem. Ontpit de kersen en verdeel ze over de hazelnootfrangipane. Rol het apart gehouden deeg weer dun uit en snijd in lange banen van 2 centimeter breed. Bestrijk de randen van het deeg met eidooiermengsel en leg de banen in rastervorm over de kersen. Druk het deeg tegen de zijkant aan en leg over de zijkanten ook een baan deeg. Bestrijk het deeg met het eidooiermengsel en bestrooi met suiker. Bak de taart in 30 minuten goudbruin en gaar.