Spaghetti bolognese (maar dan anders)

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en snipper de ui. Schil en snijd de bospeentjes in blokjes. Verwijder de draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in blokjes. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de ui circa 2 minuten. Voeg de bospeentjes en de bleekselderij toe en bak circa 2 minuten mee. Pel en snijd de knoflook fijn, voeg toe en bak kort mee. Voeg het gehakt en tomatenpuree toe en bak in circa 4 minuten gaar. Snijd de courgettes in blokjes en voeg toe. Voeg de gepelde tomaten en balsamicoazijn toe. Warm de saus op middelhoog vuur circa 8 minuten door. Breng de saus op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Pluk en scheur de blaadjes basilicum en roer door de saus. Rasp de Parmezaanse kaas. Serveren Verdeel de spaghetti over de borden en schep daar de saus overheen. Strooi de kaas over het gerecht.

Spaghetti bolognese (maar dan anders) is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met kropsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse aardappelschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept