GnocchiKook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Scheur de oesterzwammen in stukken. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten. Voeg de oesterzwammen toe en bak circa 4 minuten. Breng op smaak met versgemalen peper. Schenk de witte wijn en de passata erbij en breng aan de kook. Verwijder de houtachtige uiteindes van de asperges en snijd de asperges in schuine gelijke stukken van circa 2 centimeter. Voeg de asperges toe aan de pan en verwarm circa 4 minuten mee. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en voeg ze toe aan de pan met groente. Pluk en snijd de salie fijn. Snijd de kabeljauwfilet in grove stukken. Voeg de salie en de kabeljauwfilet toe en laat circa 4 minuten doorkoken. Roer de groene asperges en de gnocchi erdoor en breng het geheel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Serveren Verdeel de gnocchi-visstoof over vier borden en strooi er nog wat verse salie over.
Gnocchi-visstoof met salie is een recept van 24Kitchen