Cevapcici Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bak het Turkse brood in de oven in circa 8 minuten krokant. Pel en snipper een ui. Kluts het ei in een kom. Meng voor de cevapcici het ei met het gehakt, de ui, cayennepeper en de tomatenpuree. Maak je handen een beetje vochtig en vorm van het gehakt worsten ter dikte van je vinger. Bestuif een bordje met bloem en wentel de worsten door de bloem. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de cevapcici in circa 8 minuten gaar. Pel en snijd de resterende 2 uien in ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Meng de knoflook door de yoghurt en breng op smaak met een beetje zout, versgemalen peper en een paar druppels olijfolie extra vierge. Snijd het brood in porties en beleg met de cevapcici. Verdeel de uienringen erover en lepel royaal de Griekse yoghurt erover. Tomaten-paprikasaladeSnijd de tomaten in blokjes. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Halveer de komkommer in de lengte en snijd de komkommer in blokjes. Meng in een kom de tomaten, paprika’s, komkommer, rode wijnazijn en een scheutje olijfolie extra vierge. ServerenVerdeel het brood met de cevapcici en de salade over borden.