Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Curry in a hurrySnijd de varkensfilet in blokjes en bestrooi de blokjes met een beetje zout en versgemalen peper. Verhit een scheutje olie in een pan en bak het vlees in circa 4 minuten rondom goudbruin. Pel en snipper de uien. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Haal het vlees uit de pan, leg op een bordje en dek af met aluminiumfolie. Verhit opnieuw een scheutje olie in de pan van het vlees en fruit de uien en kurkuma circa 2 minuten. Voeg de paprika’s toe en bak circa 2 minuten mee. Roer de currypasta door de groente en bak circa 2 minuten mee. Schenk de kokosmelk en de tomatenblokjes erbij en breng het geheel aan de kook. Verwijder de harde draden van de sugar snaps. Voeg de sugarsnaps, doperwten en de varkensfilet toe en laat circa 5 minuten doorkoken. Breng het geheel op smaak met versgemalen peper. Pluk en snijd de blaadjes koriander fijn. ServerenVerdeel de rijst en de curry over borden en bestrooi met de koriander.