KäseschnitteVerwarm de grill van de oven voor op 180 ºC. Halveer de volkorenbollen en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier. Rasp de emmentaler. Besmeer de volkorenbollen met de mosterd, beleg met de plakken ham en bestrooi met emmentaler en paprikapoeder. Bak de käseschnittein de oven in circa 8 minuten goudbruin. SaladeBreng twee pannen met water en een beetje zout aan de kook. Kook de eieren in een pan met water in circa 8 minuten hard. Giet de eieren af en spoel ze koud. Pel en snijd de eieren in vieren. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer de sperziebonen. Kook de sperziebonen in de andere pan met water in circa 4 minuten beetgaar. Giet de sperziebonen af. Verwarm een pan en rooster de walnoten circa 4 minuten. Snijd de radijs in vieren. Pluk de bladeren van de sla. Meng in een grote kom de honing, azijn en de olijfolie extra vierge. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Meng de eieren, sperziebonen, walnoten, radijs en de sla door de dressing. ServerenVerdeel de käseschnitte en de salade over borden.