Gegrilde varkenshaas met gestoofde spitskool

4
15 min-
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gestoofde spitskool Snijd de spitskool in vieren, verwijder de kern en snijd de spitskool in dunne repen. Schil en snijd de bospeen in plakken. Pel en hak de knoflook grof. Breng het water met het bouillonblokje, roomboter, rasp van de sinaasappelschil, sap van de sinaasappel en de witte wijn in een hapjespan aan de kook. Voeg de sjalot, spitskool en de bospeen toe. Bak 5 minuten mee en voeg de krieltjes toe. Breng op smaak met een beetje versgemalen peper en laat ongeveer 10 minuten stoven. Snijd of knip de tuinkers los. Gegrilde VarkenshaasVerwarm de grillpan. Snijd de varkenshaas in gelijke stukken. Bestrooi de varkenshaas met een beetje zout en versgemalen peper en besprenkel met een beetje zonnebloemolie. Gril de varkenshaas om en om in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Zet het vuur laag, dek het vlees af met aluminiumfolie en gaar nog circa 5 minuten. ServerenVerdeel de groente, aardappels en de gegrilde varkenshaas over borden. Strooi de tuinkers over het gerecht

Gegrilde varkenshaas met gestoofde spitskool is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept