Crispy fruityoghurt

4
15 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de aardbeien schoon en snijd de grote exemplaren doormidden. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Breng de port met het vanillemerg, de helft van de aardbeien en de helft van de bramen aan de kook en kook circa 5 minuten tot het fruit zacht is. Pureer het fruit met een blender. Laat het sap tot lauwwarm afkoelen. Pluk en snijd de basilicum in reepjes. Meng de basilicum met de yoghurt en het lauwwarme sap. Roer het resterende fruit er voorzichtig door. Schep de yoghurt in een grote kom of eenpersoonsschaaltjes, verkruimel de meringues erboven en rasp de chocolade erover. Tip: zelf meringues maken? Klik hier.

Crispy fruityoghurt is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Peren-bessenyoghurt
10 min Snack
Bekijk recept
Fruityoghurt met bitterkoekjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeientrifle met witte chocoladeroom
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse fruityoghurt
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept