Knapperige meloensalade

4
15 min-
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Steek de kolen van de barbecue aan en laat ze goed heet worden. Rooster de parmaham om en om krokant op de barbecue. Laat de parmaham afkoelen en uitlekken op keukenpapier. Meng voor de dressing de mosterd, honing, wijnazijn, een beetje zout en versgemalen peper al roerende met de olijfolie. Rooster het brood krokant in de broodrooster. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan in circa 5 minuten goudbruin. Maak de meloen schoon en snijd de meloen in parten. Pel en snijd de ui in halve ringen. Pluk de blaadjes little gem van de krop. Verdeel de meloen over borden en steek de krokante Parmaham en de blaadjes little gem ertussen. Strooi de hazelnoten en de rode ui erover en schaaf de pecorino erboven. Lepel de dressing erover en serveer het getoaste brood erbij.

Knapperige meloensalade is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept
Meloensalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommerslang
20 min Snack
Bekijk recept
Meloensalade in gembermarinade
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept