BoerenaardappelsaladeBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Boen de aardappels schoon en snijd ze in gelijke stukken. Kook de aardappels in de pan met water in circa 15 minuten gaar. Giet de aardappels af en laat ze uitwasemen op een bord met keukenpapier. Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren in circa 8 minuten hard.Giet de eieren af en spoel ze koud. Pel en hak de eieren grof. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Snijd de bloemkool in fijne roosjes. Kook de bloemkoolroosjes in circa 4 minuten beetgaar. Giet de roosjes af. Snijd de bieslook fijn. Meng in een grote kom de karnemelk, halvanaise, mosterd, honing en de bieslook. Verwijder het loof van de radijsjes en snijd ze in vieren. Snijd de kaas in blokjes. Roer de aardappels, eieren, bloemkool, bieslook, radijsjes, kaas en de doperwten door de dressing en breng het geheel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.