Snelle paellaBreng een pan met water en kurkuma aan de kook. Kook de rijst hierin volgens de bereidingswijze op de verpakking. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheut olie in een pan en bak de ui, knoflook en paprika’s circa 4 minuten. Halveer de courgette in de lengte en snijd ze in dunne plakken. Voeg het bouillonblokje, courgette en de fruit de mer toe en bak circa 3 minuten mee. Giet de gele rijst af en laat even droogstomen. Pluk en snijd de blaadjes koriander fijn. Voeg de rijst, doperwten en de helft van de koriander toe aan de paella en laat circa 3 minuten op laag vuur bakken. KoriandergarnalenVerhit de boter in een pan en verwarm de garnalen en de resterende koriander circa 4 minuten op laag vuur gaar. ServerenVerdeel de paella en de garnalen over borden.