Pizzadilla’sVerwarm de oven voor op 220 ºC. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de courgette in blokjes. Halveer de puntpaprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de puntpaprika’s in blokjes. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui, knoflook en de Italiaanse kruiden circa 2 minuten. Voeg de courgette en de puntpaprika’s toe en bak circa 5 minuten mee. Hak de olijven, voeg toe aan de pan met groente en roer door. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Leg de helft van de tortilla’s op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi de tortilla’s met de helft van de Parmezaanse kaas. Verdeel het groentemengsel erover en bestrooi met de resterende kaas. Leg de resterende wraps op de kaas. Bak de pizzadilla’s in de oven in circa 8 minuten goudbruin en krokant. SaladeVerwarm een pan en rooster de pijnboompitten in circa 3 minuten goudbruin. Snijd de tomaten in blokjes. Giet de bonen af en spoel ze af met water. Meng in een kom de pijnboompitten, tomaten, cannellinibonen, balsamicoazijn en een scheutje olijfolie extra vierge en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. ServerenSnijd de pizzadilla’s in stukken en verdeel de pizzadilla’s over borden. Verdeel de salade erover.
Pizzadilla’s met zoete puntpaprika’s is een recept van 24Kitchen