Breng een pan met water aan de kook. Kook de tuinbonen circa 30 seconden in de pan met water. Giet ze af en spoel ze koud. Verwijder het taaie schilletje van de tuinbonen. Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de aardappels in circa 10 minuten goudbruin. Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de salami in blokjes. Voeg de ui en de salami toe aan de aardappels en bak circa 4 minuten mee. Breng op smaak met versgemalen peper. Verhit een scheut olie in een pan. Snijd de uiteindes van de sperziebonen en bak de sperziebonen circa 2 minuten. Schenk het water erbij en verbrokkel het bouillonblokje erboven. Kook circa 3 minuten tot het grootste gedeelte van de bouillon verdampt is. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in partjes. Voeg de radijsjes, doperwten en tuinbonen toe aan de sperziebonen en warm circa 3 minuten goed door. Meng de krieltjes door de bonen.
Bonenhusseltje met salami is een recept van 24Kitchen