Bombay kokossoep Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil en snijd de gember fijn. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn. Schil en snijd de bospenen in kleine stukken. Verhit een scheutje arachideolie in een pan en fruit de ui, knoflook, gember, rode peper en de komijnpoeder circa 2 minuten. Voeg de bospenen toe en bak circa 4 minuten mee. Schenk het water en de kokosmelk erbij en voeg het groentebouillonblokje toe. Breng aan de kook. Kook de bospeentjes in circa 10 minuten gaar. Pureer de soep met een staafmixer en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de koriander fijn. NaanbrodenVerwarm de oven voor op 180 ºC. Leg de naanbroden op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de naanbroden in de oven in circa 8 minuten krokant. Lepel de mangochutney erover. Serveren Schenk de soep in soepkommen/soepborden en bestrooi met de koriander. Serveer met het naanbrood.