PestocroutonsVerwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de boterhammen in kleine blokjes. Meng in een kom de pesto met de olie. Voeg de broodblokjes toe en meng goed door. Leg de croutons op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster de croutons in de oven in circa 8 minuten krokant. ParmahamsaladeBreng een pan water met zout aan de kook. Verwijder de uiteindes van de haricots verts. Kook de haricots verts in circa 4 minuten beetgaar. Pel en snijd de grapefruit in partjes en halveer de partjes. Rooster de pijnboompitten circa 3 minuten in een droge koekenpan. Giet de haricots verts af en spoel ze koud. Scheur de Parmaham in stukken. Halveer de komkommer in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de komkommer in kleine blokjes. Halveer en pers de sinaasappel uit boven een kommetje. Voeg de olijfolie extra vergine, de mosterd en versgemalen peper en een beetje zout toe. Roer goed door. Meng de sla vlak voor het serveren met de dressing, haricots verts, grapefruit, Parmaham, komkommer en pijnboompitten. Mozzarellatosti’sSnijd de mozzarella in plakken. Beleg de boterhammen met de mozzarella en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Verwarm een scheutje olie in een koekenpan. Bak de tosti’s om en om in circa 8 minuten goudbruin. Snijd de tosti’s in vieren. Serveren Verdeel de salade over borden en bestrooi met de pestocroutons. Serveer de mozzarellatosti’s erbij.
Mozzarellatosti’s met Parmahamsalade is een recept van 24Kitchen