Gegrilde kalkoenfilet Verwarm de oven voor op 190 °C. Verwarm een grillpan. Snijd de kalkoenfilet in gelijke porties. Smeer de kalkoen in met olie en gril de kalkoenfilet om en om in circa 6 minuten gaar. Hak de koriander fijn. Meng de olijfolie met de ras el hanout, gemberpoeder en de helft van de koriander. Leg de gegrilde kalkoenfilets in een ovenschaal en schenk de specerijenolie eroverheen. Schuif in de oven en bak de kalkoen in de oven in circa 10 minuten gaar. Focaccia Bak de focaccia in de oven in circa 4 minuten goudbruin en krokant. Snijd het brood in plakken. Salade Shirazi Snijd de komkommer in blokjes. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in kleine blokjes. Pel en snipper de ui. Meng de komkommer met de paprika, tomaten, ui, resterende koriander, olijfolie extra vierge en de azijn in een kom. Serveren Verdeel de salade over borden en leg de gegrilde kalkoenfilet op de salade. Serveer met de plakken brood.