OvenaardappelsVerwarm de oven voor op 220 ºC. Snijd de courgette in blokjes. Verdeel de courgette en krieltjes over een met bakpapier beklede bakplaat.Besprenkel met olijfolie en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Meng alles goed door elkaar. Bak de aardappels en courgette in de oven in circa 20 minuten goudbruin en krokant. Roer halverwege door elkaar. TomatenstapelburgerKluts het ei in een kom en meng met het gehakt, paneermeel, harissa en een beetje zout en versgemalen peper. Vorm 8 gelijkmatige bolletjes van het gehakt. Vouw een stuk bakpapier dubbel, leg de burgers er één voor één tussen en druk ze plat. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de hamburgers om en om in circa 8 minuten goudbruin en gaar. Snijd de tomaten in gelijke plakken en bestrooi met een beetje zout en peper. Verhit een scheutje olie in een pan. Bak de middelste schijf in circa 3 minuten om en om zacht, bak de boven- en onderkant op de snijkant in circa anderhalve minuut zacht. Stapel de burgers als volgt op: tomaat, burger, tomaat, burger, tomaat. DillemayonaisePel en snipper de ui. Snijd de augurken in kleine blokjes. Snijd de dille fijn. Verhit een scheutje olie in een pannetje en fruit de ui en kurkuma circa 2 minuten. Meng de halvanaise met de ui met kurkuma, augurken en de dille en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Serveren Verdeel de ovenaardappels over borden. Leg op elk bord een tomatenstapelburger en serveer met de dillemayonaise.