Turks brood • Verwarm de oven voor op 200 ºC. • Meng in een kom de harrisa met 3 eetlepels olijfolie extra vierge. • Halveer het brood in de lengte en leg het brood op een bakplaat bekleed met bakpapier. Verdeel de harrisa-olie over het brood. Schuif het brood in de oven en bak het brood in circa 10 minuten goudbruin en krokant. Kalkoenfilet • Verwarm een grillpan. • Dep de kalkoenfilets droog met keukenpapier en leg de kalkoenfilets op een vel bakpapier. Vouw het bakpapier dubbel. • Sla de kalkoenfilets plat met een pan. bestrooi de kalkoenfilets met oregano, een beetje zout en versgemalen peper. Besprenkel de kalkoenfilets met olijfolie. Gril de kalkoenfilets om en om in circa 6 minuten goudbruin en gaar. • Snijd de kalkoenfilets eventueel in dunne repen. Mega sandwich • Snijd de tomaten in plakjes. • Snijd de komkommer in plakjes. • Snijd de bovenkant van de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in ringen. • Pel en snijd de ui in halve ringen. • Verbrokkel de feta. • Verdeel over 1 helft van het brood de rucola, tomaten, komkommer, paprika, ui, kalkoen en de feta. Sluit af met de andere helft van het brood. • Snijd het brood in porties en serveer.