Copacabana beach burgers Verwarm de oven voor op 190 ºC. Pel en prak de banaan fijn met een vork. Meng in een kom de banaan met het gehakt, kokosrasp, paneermeel en het ei. Vorm 8 gelijke burgers van het mengsel. Tip: gebruik een ijsknijper om gelijke porties te maken. Leg de burgers op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de burgers in de oven in circa 12 minuten goudbruin en gaar. Schil de ananas. Snijd in de lengte door vieren, verwijder de kern en snijd de ananas in gelijke kleine blokjes. Snijd de tomaat in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaat in kleine blokjes. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn. Meng in een kom een vierde van de ananas met de tomaten, peper en een scheutje olie. Lepel de salsa op de burgers en zet nogmaals in de oven voor circa 8 minuten. Snijd de broodjes in de lengte door. Zwarte bonensalade Giet de zwarte bonen af en spoel ze schoon. Snijd de tomaten in kleine blokjes. Pel en snijd de ui in halve ringen. Pluk de kropslabladeren van de kern. Meng in een grote kom de zwarte bonen, ui, kropsla, chilisaus en de resterende ananas . Serveren Verdeel de broodjes met daarop de hamburgers over de borden. Serveer met de zwarte bonensalade.
Copacabana beach burgers is een recept van 24Kitchen