PiccalillystoofPel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes. Halveer de prei in de lengte, was en snijd de prei in halve ringen. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten. Voeg de champignons toe en bak circa 2 minuten mee. Bestrooi de kipbraadsticks met een beetje zout en versgemalen peper en voeg ze toe aan de pan met champignons. Voeg de prei toe en bak circa 5 minuten mee. Voeg de room, water, piccalilly, en het bouillonblokje toe en breng het geheel aan de kook. Laat het geheel 15-20 minuten op middelhoog vuur, met de deksel op de pan gaarkoken. Giet de kapucijners af en spoel ze schoon Voeg de kapucijners circa de laatste 2 minuten toe aan de pan en roer door Breng het geheel op smaak met een beetje versgemalen peper. Haricots verts met spekBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder de uiteindes van de haricots verts. Kook de haricots verts in circa 4 minuten beetgaar. Giet af. Leg de plakken katenspek uit op het aanrecht en leg op elke plak katenspek circa 8 haricots verts. Rol het katenspek op. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de haricots verts met spek in circa 6 minuten goudbruin en krokant. Serveren Verdeel de piccalillystoof over borden en leg de haricots verts in spek erop.