Afghaanse BoulaneeBreng in een pan water met een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels in kleine stukjes en kook de aardappels in circa 8 minuten gaar. Snijd de bosuitjes in ringen. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes. Verhit een scheutje olie in een (hapjes)pan en bak het gehakt, bosuitjes, paprika, gemberpoeder en chilivlokken circa 4 minuten. Giet de aardappels af en stoom ze droog. Pureer de aardappels met een pureestamper fijn en roer door het gehaktmengsel. Schep 2 eetlepels van het gehakt-pureemengsel in het midden van de wraps. Vouw de zijkanten naar binnen en vorm een pakketje (of vouw de wrap dubbel). Verhit een scheutje olie in een pan en bak de pakketjes in circa 6 minuten om en om goudbruin. SaladeVerwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in kleine stukjes Pel en snijd de ui in halve ringen. Laat de gegrilde paprika uitlekken en snijd de gegrilde paprika in repen. (bewaar de olie). Giet de kikkererwten af en spoel ze schoon. Pluk en snijd de blaadjes munt in repen. Meng de bleekselderij met de ui, gegrilde paprika, kikkererwten en munt. Maak smeuïg met de achtergehouden olie van de gegilde paprika. Serveren Verdeel de Afghaanse boulaneepakketjes over borden. Serveer met de salade.