Pörkölt met rode paprika

4
30 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pörkölt met rode paprika’sPel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in stukjes. Verhit een scheutje olie in een (hapjes)pan en fruit de uien, knoflook, rode peper en de paprikapoeder circa 2 minuten. Voeg de spekblokjes en de kipbraadsticks toe en bak circa 4 minuten mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee. Schenk het water erbij en laat het geheel op laag vuur met de deksel op de pan in circa 15 minuten gaar stoven. Snijd de tomaten in blokjes. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Stoof de tomaten en de paprika’s de laatste 5 minuten mee met de kipbraadsticks. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Serveren Verdeel de gnocchi over borden. Schep de Pörkölt op de gnocchi.

Pörkölt met rode paprika is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Porkolt
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Porkolt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash (porkolt)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Goulash ( Porkolt )
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept