Soezenbeslag Verwarm de oven voor op 210 ºC. Breng de melk, het water en de boter in een pan aan de kook. Meng de bloem er met een spatel door tot er een bal ontstaat. Verwarm al roerend tot er vet uit het deeg komt. Haal de pan van het vuur, schep het beslag in een kom en roer de eieren er stuk voor stuk door tot er een glad beslag ontstaat. Schep het beslag in een spuitzak met een grote gladde spuitmond. Spuit strepen van 10 centimeter op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de soezen in circa 35 minuten goudbruin en gaar en laat ze in de oven afkoelen. Truffelcrème Breng voor de banketbakkersroom 200 ml melk met de helft van de suiker aan de kook. Roer in een kom de eidooiers met de rest van de suiker los en roer de bloem erdoor. Meng de resterende 50 ml melk door het eimengsel. Schenk een beetje warme melk uit de pan bij het eimengsel en schenk het eimengsel vervolgens terug in de pan en roer goed door. Breng opnieuw aan de kook en gaar circa 5 minuten op laag vuur. Laat de banketbakkersroom afgedekt met plasticfolie iets afkoelen. Smelt de chocolade au bain-marie. Roer de boter met de poedersuiker luchtig met een mixer en meng met de banketbakkersroom. Mix de gesmolten chocolade erdoor tot een mooie crème. Schep de truffelcrème in een spuitzak met een kartel spuitmond. Maak met een mesje een gaatje in de soezen en vul de soezen met de truffelcrème. Topping Roer voor het glazuur het eiwit los en meng er de poedersuiker door. Bestrijk de soezen met het glazuur. Smelt de chocolade au bain-marie en schep in een cornetje. Nu kun je de chocolade gebruiken voor versieringen. Versier de soezen naar eigen idee. TIP: Je kunt het glazuur en het marsepein kleuren geven door gebruik te maken van natuurlijke kleurstoffen. Gebruik cacaopoeder voor een bruine kleur en bietenpoeder voor een roze kleur. Je kunt de volgende dieren maken: Een varkentje: met roze marsepein voor de snuit en oortjes. Gebruik chocolade puntjes voor de ogen en de neusgaten. Een paardje: met een bruine glazuur met een witte kop van marsepein, oortjes van bruine marsepein en haren van de truffelcrème in een spuitzak met een gekartelde spuitmond. Gebruik puntjes chocolade voor de ogen en neusgaten. Een poesje: met puntoortjes van bruine marsepein en een oogjes, snuit en mond van chocolade.