EierenBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook 4 eieren in circa 8 minuten hard. Giet de eieren af en spoel ze koud. Pel de eieren en halveer ze in de lengte. Crispy chickenKluts het overgebleven ei in een kom. Strooi de maïzena op een bordje. Snijd de kip in reepjes. Wentel de kip door het ei en vervolgens door de maïzena. Verhit een ruime scheut olie in een pan en bak de kip in circa 6 minuten goudbruin en gaar. Haal de kip uit de pan en laat uitlekken op een bordje met keukenpapier CroutonsSnijd het brood in dobbelsteengrootte. Verhit een scheutje olie in een pan en bak het brood in circa 4 minuten goudbruin en krokant. Pel en snijd de knoflook fijn. Voeg de knoflook toe aan de pan en bak nog circa 2 minuten mee. Schep de croutons op een bordje met keukenpapier. SaladeVerwijder de uiteindes van de haricots verts. Kook de haricots verts in circa 5 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud. Halveer de cherrytomaten. Snijd de krop ijsbergsla in de lengte door vieren. Verwijder de kern en snijd de ijsbergsla in reepjes. AnsjovisdressingGiet de ansjovis af. Pureer de ansjovis, halvanaise en de witte wijnazijn in een hoge kom met de staafmixer tot een dressing. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Serveren Verdeel de salade, eieren, kip, croutons en de ansjovisdressing over borden.