Franse Camembertsalade

4
15 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zoete Franse dressingVerwarm een pan en bak de spekjes in circa 10 minuten krokant. Meng in een kom de Franse mosterd, witte wijnazijn, honing en een beetje zout en versgemalen peper. Schenk onder constant roeren de olijfolie extra vierge erbij. Snijd de bieslook fijn.Roer de bieslook en de spekjes door de dressing. Franse Camembertsalade Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder de uiteindes van de haricots verts. Kook de haricots verts in circa 4 minuten beetgaar. Giet de haricots verts af en spoel ze koud. Snijd de onderkant van de witlof en maak de bladeren los. Halveer de bladeren in de lengte. Verwijder het loof van de radijsjes en snijd de radijsjes in vieren. Snijd de appel weg van het klokkenhuis. Snijd de appel in reepjes. Meng in een kom de haricots verts met de witlof, appel en de radijs en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de camembert in dunne plakken. Meng de dressing door de salade. ServerenVerdeel de salade over de borden en leg wat plakken camembert op de salade.

Franse Camembertsalade is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Warme Camembertsalade
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept