Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

QuinoaBreng het water met het groentebouillonblokje aan de kook en kook de quinoa in circa 15 minuten gaar. Giet de quinoa af. Maak de avocado’s schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de komkommer in de lengte door vieren en snijd de komkommer in blokjes. Verwijder het groen van de radijsjes en snijd de radijsjes in vieren. Snijd de tomaten in blokjes. Giet de krab af. Halveer de limoen. Meng de quinoa met de avocado’s, komkommer, radijsjes, paprika, het sap van de limoen, krab en rivierkreeftjes en breng op smaak met versgemalen peper. Garneer met koriander. FruitboostVerwijder de kroontjes van de aardbeien. Pureer in een hoge kom de aardbeien, blauwe bessen en de yoghurt met een staafmixer tot een gladde shake.

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krabschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept

Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept
Geblakerde kip san fran-quinoasalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept