Chinese koolfrittataSnijd de Chinese kool in de lengte door vieren. Verwijder de kern en snijd de Chinese kool in dunne reepjes. Verhit een scheutje olie in een wok en bak de Chinese kool in circa 6 minuten zacht. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes. Kluts de eieren in een grote kom. Roer de Chinese kool, paprikablokjes en de aardappelschijfjes door de eieren. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en schep het mengsel in de pan. Bak de frittata met de deksel op de pan om en om in circa 18 minuten goudbruin en gaar. Keer de frittata om met behulp van een deksel. Snijd de frittata in vieren. AnsjovisdressingHalveer de citroen. Meng in een kom de ansjovisfilets, het sap van een halve citroen en de helft van de olijfolie extra vierge. Pureer met de staafmixer tot een gladde dressing. Roer de halvanaise erdoor en breng op smaak met een beetje versgemalen peper. RucolaMeng in een kom de rucola met de resterende olijfolie extra vierge. ServerenVerdeel de Chinese koolfrittata over borden. Leg de rucola erop en lepel de ansjovisdressing eroverheen.
Chinese koolfrittata met ansjovisdressing is een recept van 24Kitchen