Komkommer-tomatensaladeHalveer de komkommer in de lengte en snijd de komkommer in dunne plakken. Halveer de tomaten en snijd de tomaten in dunne plakken. Meng de komkommer met de tomaten, balsamicoazijn en de olijfolie. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Tip: bewaar de salade afgedekt met plasticfolie in de koelkast. PannenkoekenMeng het volkorenmeel met het zelfrijzend bakmeel. Meng de eieren met de melk. Schenk het eimengsel al roerende met een garde beetje bij beetje bij het meel. Blijf goed roeren zodat er geen klontjes ontstaan. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak 12 gelijke pannenkoekjes van het beslag. BelegSnijd de onderkant van de little gem en maak de blaadjes los. Halveer de avocado in de lengte, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in repen. Snijd de ham eventueel in repen. ServerenLeg op vier borden een pannenkoekje. Leg er twee blaadjes little gem op en verdeel de helft van de avocado en ham erover. Leg er een eetlepel komkommer-tomatensalade op en leg er een pannenkoekje op. Leg er weer twee blaadjes little gem op en de resterende avocado en ham. Leg er nog een eetlepel salade op en de laatste pannenkoekjes en steek er een satéprikker in. Serveer de resterende salade naast de pannenkoeken-clubsandwich.
Pannenkoeken-clubsandwich is een recept van 24Kitchen