Laat de biefstukken op kamertemperatuur komen. Bonne femmeSnijd de champignons in vieren. Snijd de waspeentjes in plakjes. Verhit een scheutje olie en een klontje boter in een hapjespan en bak de krieltjes, champignons en de waspeentjes in circa 12 minuten gaar. Pel en snijd de sjalotten in halve ringen. Ris de tijm. Voeg de laatste 6 minuten de sjalotten en de tijm toe. Voeg de doperwten en de vleesfond toe en verwarm nog 2 minuten door. Voeg een beetje jus van de biefstuk toe. Breng op smaak met een beetje versgemalen peper. BiefstukBestrooi de biefstuk met een beetje zout en versgemalen peper. Verwarm een koekenpan op hoog vuur. Schenk een beetje olie in de pan en bak de biefstukken circa 4 minuten op een kant. Zet het vuur wat lager, draai de biefstukken om en bak nog circa 3 minuten. Voeg een klontje toe en roer de biefstuk door de smeltende boter. Haal de biefstukken uit de pan en leg op een bord met aluminiumfolie erover (dit is om het vlees te laten rusten). Snijd de biefstuk in plakjes. ServerenVerdeel de bonne femme groente en de plakjes biefstuk over borden.
Biefstuk met bonne femme is een recept van 24Kitchen