Garam masala-aardappelsVerwarm de oven voor op 220 ºC. Verdeel de aardappels over een met bakpapier beklede bakplaat.Besprenkel de aardappels met olijfolie en bestrooi met de garam masala. Hussel alles goed door en bak de aardappels in de oven in circa 25 minuten goudbruin en krokant. TomatenchutneyPel en snipper de ui. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes. Snijd de tomaten in de lengte door vieren. Verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in blokjes. Verhit een scheutje olie in een pannetje en fruit de ui en de rode peper circa 2 minuten. Voeg de tomatenblokjes, suiker en de wijnazijn toe. Breng aan de kook en laat circa 10 minuten op laag vuur doorkoken. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. KabeljauwcurryPel en snipper de ui. Dep de kabeljauwfilets droog met keukenpapier en snijd in blokjes. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Verhit een scheutje arachideolie in een pan en fruit de ui, kurkuma en komijnpoeder circa 2 minuten. Voeg de bloemkool, kabeljauw, yoghurt en een scheutje water toe en laat de kabeljauw, op laag vuur, in circa 8 minuten gaar koken. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Pluk en hak de koriander. ServerenVerdeel de aardappels, kabeljauwcurry en de tomatenchutney over borden. Strooi de koriander erover.
Kabeljauwcurry met tomatenchutney is een recept van 24Kitchen