Penne rigate met bloemkool en tomaten

4
15 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng een pan water met zout aan de kook en kook de penne volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en snipper de sjalot. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten. Pluk en snijd de blaadjes peterselie fijn, voeg toe aan de pan en warm even door. Voeg de tomatenblokjes toe en verwarm de saus circa 10 minuten. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Breng een pan water met zout aan de kook en kook de bloemkool in circa 8 minuten gaar. Giet de bloemkool af en roer de bloemkool door de saus. Voeg de penne toe aan de tomatensaus en roer goed door. Rasp de pecorino en garneer de pasta met de pecorino.

Penne rigate met bloemkool en tomaten is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept