Zalmfilet garenBreng in een pan het water en het bouillonblokje aan de kook. Kook de zalmfilet in de bouillon in circa 10 minuten op laag vuur gaar. Zet het vuur de laatste 5 minuten uit. Schep de zalmfilet voorzichtig uit de bouillon en laat afkoelen op een bordje. Breek de zalm in stukjes. BleekselderijconfituurVerwijder de harde draden van de bleekselderij. Halveer de bleekselderij in de lengte en snijd in kleine blokjes. Breng in een pannetje de witte wijnazijn, honing en de steranijs aan de kook. Voeg de bleekselderij toe en stoof de bleekselderij in circa 10 minuten gaar. Verwijder de steranijs. Breng het geheel op smaak met een beetje zout en peper. Zeewaardige zalmsaladeRooster de pecannoten circa 4 minuten in een droge pan. Laat even afkoelen en hak ze daarna fijn. Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringen. Pluk de blaadjes sla. Meng in een grote kom de zalm, pecannoten, tomaten, bosui, kropsla en een scheutje olijfolie extra vierge en breng op smaak met een beetje zout en peper. Snijd het stokbrood in plakken. ServerenVerdeel de salade over de borden en schep de bleekselderijconfituur eroverheen. Serveer met de plakken brood.
Zeewaardige zalmsalade is een recept van 24Kitchen