Eieren kokenBreng 4 eieren in een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de eieren in circa 8 minuten gaar. Giet de eieren af en spoel ze koud. Pel de eieren. Köfte tabriziSnijd de koriander fijn. Giet de kikkererwten af en spoel ze schoon. Pureer met een staafmixer de kikkererwten met de mosterd tot puree. Meng de kikkererwtenpasta met het gehakt, 1 ei, ras el hanout, paneermeel en de helft van de koriander. Verdeel het gehakt in gelijke porties en leg op een stuk plasticfolie. Leg in het midden van het gehakt een ei. Vouw het gehakt eromheen met behulp van het plasticfolie. (zo blijft het gehakt niet aan je handen plakken) Pel en snipper de uien. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de gehaktballen en de uien in circa 8 minuten rondom goudbruin en gaar. Voeg de tomatenblokjes toe en laat met de deksel op de pan circa 5 minuten op laag vuur pruttelen. Voeg de resterende koriander toe en roer door. NaanbroodVerwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de tomaten in plakken en verdeel over de naanbroden. Schuif in de oven en bak in circa 5 minuten gaar. ServerenServeer de kofte tabrizi op de naanborden met tomaat.