KrieltjesVerwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de krieltjes over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met olijfolie en bak de krieltjes in circa 25 minuten goudbruin en krokant. BospenenSchil en snijd de bospenen in schuine plakjes. Verhit een scheut olie in een pan en bak de bospenen circa 5 minuten. Voeg de kerrie toe en bak circa 2 minuten mee. Voeg de doperwten en de gembersiroop toe en warm nog 3 minuten door. VisballetjesSnijd de bosuitjes in kleine ringetjes. Pureer de tongschar met een staafmixer fijn. Schep de vis in een kom en roer de bosuitjes en de bloem erdoor. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Draai van de gepureerde vis balletjes ter grote van pingpongballetjes Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de visballetjes in circa 5 minuten om en om goudbruin en gaar. SausRasp de snackkomkommers fijn. Pel en snijd de knoflook fijn. Meng de komkommers en de knoflook door de yoghurt. Serveren Verdeel de krieltjes, groente en visballetjes over borden. Serveer de saus eroverheen.
Visballetjes met kerriepeentjes is een recept van 24Kitchen