Verwarm de oven voor op 180 ºC. Krieltjes Meng in een ovenschaal de krieltjes met een scheut olijfolie en een beetje zout en versgemalen peper. Bak de krieltjes in de oven in circa 15 minuten goudbruin en krokant. Krokante visjes Meng in een grote kom de bloem, maïzena, bruisend bronwater en een snufje zout. Roer met een garde tot een glad beslag. Snijd de kabeljauw in grove stukjes van circa 3 centimeter en wentel ze door het beslag. Verhit een laag van 3 centimeter olie in een hapjespan en bak de kabeljauw om en om in circa 6 minuten gaar. Schep de kabeljauw voorzichtig uit de pan en laat uitlekken op een bord met keukenpapier. Salade Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder het groen van de radijsjes en halveer ze. Snijd de broccoli in roosjes. Kook de broccoli in circa 2 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud. Meng in een grote kom, al roerend met een garde de azijn met de olijfolie en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Meng de radijsjes, broccoli en de veldsla door de dressing. Citroenmayonaise Rasp de schil van de citroen en meng met de halvanaise. Snijd de citroen in vieren. Serveren Verdeel de krieltjes, kabeljauw en de salade over borden. Schep er een beetje citroenmayonaise bij. Serveer met de partjes citroen.
Krokante visjes met citroenmayonaise is een recept van 24Kitchen