Pasta Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Zomerse pastataart Verwarm de oven voor op 200 ºC. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in vieren. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de champignons toe en bak circa 5 minuten mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak circa 2 minuten. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Roer de pasta en de pesto door de groente. Meng in een kom de eieren met de kookroom. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Verdeel de pasta en de groente over een met olie ingevette ovenschaal. Schenk het eiermengsel erop. Houd 8 roomkaasbolletjes met kruiden apart voor de appetizers. Verdeel de rest van de bolletjes over de ovenschotel. Strooi de geraspte kaas over de ovenschotel, schuif in de oven en bak de pastataart in circa 20 minuten gaar. Appetizers Rijg een blaadje basilicum, cherrytomaat, olijf en een roomkaasbolletjes aan satéprikkers. Reken op 2 prikkers per persoon. Serveren Verdeel de zomerse pastataart over borden. Serveer met de appetizers.