Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bak de pistolets in de oven in circa 8 minuten krokant. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Snijd de kipfilet in dunne repen. Snijd de champignons in plakken. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de champignons, paprika en de kipfilet in circa 6 minuten gaar. Giet de abrikozen af en snijd dunne repen. Voeg de abrikozen toe en bak circa 2 minuten. Pluk en hak de blaadjes peterselie fijn. Roer door het gerecht en breng het geheel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de broodjes open. Snijd de onderkant van de litte gem, maak de blaadjes los en snijd de blaadjes in grove repen. Feestelijke sausMeng de ingrediënten voor het feestelijke sausje met elkaar. ServerenSchep de kipvulling op het broodje en verdeel de blaadjes sla een de saus erover.