Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking en laat ze goed uitlekken. Viva Italia vispakketjesVerwarm de oven voor op 200 ºC. Scheur 4 stukken aluminiumfolie van circa 25 centimeter lang af. Halveer de venkel in de lengte, verwijder de kern en snijd de venkel in dunne repen. Pluk en hak de peterselie en de dille fijn. Ris en hak de tijm fijn. Verdeel de venkel en de visfilets over de folie, besprenkel met een scheutje wijn en strooi de kruiden erover. Vouw de folie goed dicht zodat je vispakketjes krijgt. Schuif de pakketjes in de oven en laat circa 15 minuten garen. Lauwwarme gnocchi-tomatensaladeSnijd de tomaten in blokjes. Verhit een scheut olie om in te bakken in een pan en bak de gnocchi en tomaten circa 4 minuten. Zet het vuur uit, roer een scheutje balsamicoazijn en de olijfolie extra vierge erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. ServerenVerdeel de lauwwarme gnocchi-tomatensalade over borden en serveer het vispakketje ernaast.
Viva Italia vispakketjes is een recept van 24Kitchen