Pavlova Verwarm de oven voor op 120 ºC. Klop in een ontvette kom de eiwitten stijf. Voeg beetje bij beetje (al mixend) driekwart van de suiker toe. Mix de azijn en de maïzena erdoor. Spatel voorzichtig de rest van de suiker erdoor. Schep het schuim op een met bakpapier beklede bakplaat tot een soort hoopje. Druk met een spatel in het midden van het eiwitschuim, zodat je een soort nestje krijgt. Laat het eiwitschuim circa 1 uur en 30 minuten in de oven drogen. Romanoff-vulling Verwijder de kroontjes van de aardbeien snijd de aardbeien door de helft. Marineer de aardbeien circa 1 uur in het sinaasappelsap en de wodka. Laat de aardbeien uitlekken en houd de marinade apart. Prak de aardbeien grof met een vork. Klop de slagroom stijf en meng met de geprakte aardbeien. Topping Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rooster de amandelen in de oven in circa 8 minuten goudbruin. Maak de aardbeien schoon. Verdeel de Romanoff-vulling over de pavlova en druk de aardbeien erin. Bestrooi met de geroosterde amandelen. Tip: om de Romanoff-Pavlova extra lekker te maken kun je er voor kiezen nog wat marinade over de pavlova te schenken. Thema: mooiste taarten