Kook de balsamicoazijn met de poedersuiker op laag vuur tot siroop.Rooster het suikerbrood in de broodrooster.Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Klop de slagroom met het vanillemerg, de gestampte muisjes en de rasp van de limoen stijf. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd de aardbeien, op enkele na, in plakjes. Bestrijk drie boterhammen met een laagje slagroom. Beleg twee sneetjes brood met aardbeien en leg ze op elkaar. Leg de laatste boterhammen met de slagroom naar beneden erop. Prik enkele hele aardbeien aan de cocktailprikkers en prik ze in twee tegenovergestelde hoeken van de sandwiches. Snijd de sandwiches diagonaal doormidden.Pluk en snijd de basilicum in reepjes.Leg de sandwiches op borden, lepel de balsamico-siroop erover en bestrooi met basilicum.TIP: je kunt het suikerbrood natuurlijk ook roosteren in een grillpan
Zoete aardbeiensandwich is een recept van 24Kitchen