Steek de kolen van de barbecue aan en laat de barbecue goed heet worden.Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes van 3 bij 3 centimeter. Snijd de courgette in blokjes van 3 bij 3 centimeter. Snijd de saucijsjes en het varkenshaasje in gelijke stukken. Rijg het vlees en de groente om en om aan de spiesen en eindig met een kapperappeltje.Besprenkel de spiesen met olijfolie en gril de spiesen op de barbecue om en om gaar.Verbrokkel de feta. Pluk de basilicum. Halveer de komkommer in de lengte en snijd de komkommer in plakjes. Meng de feta, basilicum, komkommer en eventueel overgebleven groente met elkaar en breng op smaak met balsamicoazijn, olijfolie en een beetje zout en versgemalen peper.Serveer de salade bij de spiesen.TIP: je kunt de spiesen ook grillen in de grillpan. Gril ze circa 3 minuten per kant.