Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Mango-viscurryBreng een pan met water aan de kook. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer de sperziebonen. Kook de sperziebonen circa 3 minuten en giet ze af. Schil en snijd de gember fijn. Snijd de paksoi in reepjes en houd het groen apart. Maak de mango schoon en snijdt het vruchtvlees in blokjes. Snijd de bosui in ringetjes. Snijd de heilbot in gelijke blokjes. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit het kerriepoeder en de gember circa 2 minuten. Voeg het wit van de paksoi, de sperziebonen, bosuitjes, mango en de heilbot toe en bak circa 4 minuten mee. Voeg de kokosmelk, chilisaus en het groen van de paksoi toe. Warm circa 5 minuten goed door en breng eventueel op smaak met een beetje zout en peper. ServerenVerdeel de rijst en de Mango-viscurry over borden.